Cégünket 2006-ban alapítottuk még az egyetemi éveink alatt. Tevékenységünket egyetlen fénymásolószalonnal kezdtük a BME szomszédságában, a Kruspér utcában, majd két-három éven belül megnyitottuk további három üzletünket a Mátyás utcában, a Corvinus Egyetemen, és a Blaha Lujza téren.

Ahogy növekedtünk, cégünk főprofilja a másológépek és nyomdai berendezések értékesítése, bérbeadása és szervizelése irányába tolódott. Mivel azonban az eredeti profilunkat sem szerettük volna feladni, ezért úgy döntöttünk, átalakítjuk tevékenységünket, és a digitális nyomdai irányt célozzuk meg a fénymásolószalonok üzemeltetése helyett.

Cégünk helyzete a piacon kivételes, hiszen az egyik legnagyobb és legjobb minőségű gépparkkal rendelkezünk, melyet szervizes kollégáink folyamatosan karbantartanak. Berendezéseink korszerűsítése mellett kollégáink szaktudásának folyamatos fejlesztésére is komoly hangsúlyt fektetünk, hiszen minden igyekezetünk hiábavaló volna a megfelelő és legfrissebb szakmai ismeretek hiányában.

Termékeinket versenyképes áron, rövid határidővel állítjuk elő ügyfeleinknek, melyekre MINŐSÉGI GARANCIÁT vállalunk!

VERSENYKÉPES ÁR – RUGALMAS HATÁRIDŐ – MINŐSÉGI GARANCIA